Om oss


 

Sonic Race Wear er vår egen svensk merke, etablert i 2008 med sikte på å selge høy kvalitet motorsykkel klær med billige priser. Vi har 15 års erfaring i å produsere motorsykkel kluter og vi har direkte kobling med produsenten. Som gjør våre priser svært billig. 
 
Med Sonic RaceWear mc klær alltid du føler deg trygg. Vår beskyttelse er CE-godkjent og du har alltid 12 måneder garanti. 
 
Sammen med Sonic Race Wear, er vi selger andre merker i europeiske markeder.


RST er berømte motorsykkel klesmerket fra England. Høy kvalitet av RST-produkter gjør virkelig forskjell i markedet.Vi har jobbet med RST siden siste tre årene, og våre kunder er så glad for å kjøpe RST produkter. Vi har 1 års garanti på alle RST produkter.

 
ls2

LS2 er kjent merkevare fra Kina i Europa, USA og Canada. Kvaliteten på LS2 hjelmer har gjort virkelig en forskjell i markedet. LS2 hjelmer er absolutt godkjent fra ECE europa og DOT USA.

 

 


Rainers er en spansk merkevare av høy kvalitet motorsykkel støvler. Rainers har bred erfaring i å produsere motorsykkel støvler. For mer informasjon besøk http://www.rainers-boots.com/

 

a-pro

A-pro står for American pro, en italiensk merke. Produsere høy kvalitet mc klær og tilbehør. vi har jobbet med A-pro siden to år. jobbe med A-pro er dyrebar. Vi kan si, en itialen merkevare, beskytte folk mens du kjører mc.

OBS: 
Vi tror på å levere høy kvalitet motorsykkel klær. Du kan kjøpe våre produkter fra vår nettbutikk, shoppe i Stockholm eller de ulike motorsykkel viser. 
 
For mer informasjon om våre produkter, kan du ringe 0046853184907 eller send e-post til info@nordicbiker.com. 
 
Vi ser frem til å se deg vår kunde. 
 
Med vennlig hilsen, 
Sonic Team Race Wear 
http://www.mcpunkten.com