Yritys


 

McKlader.eu on RN Emerin vuonna 2008 perustama moottoripyöräajovarusteisiin erikoistunut yritys. RN Emerin markkinoi ajo-asuja omalla ruotsalaisella tuotemerkillä, Sonic Racewear.

 Yrityksellämme on 12 vuoden kokemus moottoripyöräasusteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Tuotteidemme valmistuksella on tehokkaat kanavat, mikä mahdollistaa edulliset hintamme.

Käyttaessäsi Sonic Racewear asusteita voit tuntea ajosi turvalliseksi. Asusteissamme käytetään CE-hyväksyttyjä suojia ja annamme tuotteillemme 12 kuukauden takuun.

 

Ajojalkineemme tulevat englantilaisen RST:n valikoimista ja kypärämallistostamme vastaa amerikkalainen ScorpionExo™. Italialaisen Zandonán suojavarusteista löydät itsellesi korkealuokkaiset suojat. McKlader.eu myy myös italialaisen A-pron ajo-asuja.

ScorpionExo™

ScorpionExo™ tarkoittaa yksinkertaisesti seuraavaa aaltoa mootoripyöräkypärien ja suojavarusteiden suunnittelussa ja tuotannossa. ScorpionExo™ kypärien suunnitteluun on osallistunut mailman halutuimmat kypärämuotoilijat, joilla on yli 178 vuoden kokemusta alalta.

Heidän villit, innovatiiviset graafiset designit ovat saaneet kasvualaustansa extremeurheilun luovuudesta ympäri mailman, Euroopasta Etelä-Kalforniaan, ollen pari askelta edellä tällä nopeasti etenevällä saralla.

The Scorpion Sports factory – Iso Pesä, on suuri, noin 8000 m2 kokoinen tuotantolaitos, jossa työskentelee 600 taitavaa teknikkoa, joista jokainen on omistautunut valmistamaan mailman parhaita suojakypäriä.

Lähes jokainen operaatio luoda maailmanluokan kypäriä on tehdään tässä hämmästyttävässä laitoksessa, kuten lasikuitu/Kevlar™ ja polykarbonaatti kuorivalu, EPS liner valmistus, ompelu, vesitarratuotanto, puhdistamo, maalauskammio, kuivaushuoneet, kokoonpano, pakkaus ja postitus. Useat kypärämerkit yksinkertaisesti ostavat kypäränsä massatuotannolla valmistavilta tehtailta ja laittavat niihin omat tavaramerkkinsä. Ja monet näistä tehtaista luottavat pienempiin alihankkijoihin tuotannossaan. Scorpion ei tee näin, koska haluamme kontrolloida jokaista operaatiotamme, jokaista yksityiskohtaa, varmistaaksemme täydellisen laadun, luottamusta herättävän kokonaisuuden ja maksimaalisen tehokkuuden.

Nämä huomiot yksityiskohtiin on näyttönä, että jokainen ScorpionExo ™ moottoripyöräkypärällä on sertifioitu ECE 22-05 hyväksyntä (testattu TÜV Rheinland) tai SNELL hyväksyntä (USA).

Vain muutamassa vuodessa ScorpionExo™ on noussut Top 5:een johtavien tuotemerkkien listalle Amerikan markkinoilla, nyt on aika Euroopan moottoripyöräilijöille löytää meidän poikkeuksellisen laadukkaat innovaatiot.

Siksi olemme perustaneet Euroopan pääkonttorin Ranskan Strasbourgiin, Euroopan sydämeen.

 

 

Zandoná

Zandonán tarina alkoi vuonna 1985 nousten yhdeksi mailman tärkeimmistä teollisuusalueeksi tutkimaan ja kehittämään muoviteknologian ratkaisuja. Vuonna 1997 käynnistettiin tutkimus ja valmistelu säädösvaatimus henkilökohtaisista suojavarusteista (PPE), joka astui voimaan maailmanlaajuisesti vuonna 2001.

Vuodesta 2001 Zandoná-nimi tuotteissa on takuu osaamisesta ja ammattitaidosta täyttää nämä säädökset, jotka yksinomaan on suunniteltu, sertifioitu ja valmistettu Italiassa.

Vuosien myötä karttuneella kokemuksellaan, yritys tarjoaa toiminnallisesti suunniteltuja, innovaatisia ja korkealaatuisia tuotteita.

Yhteistyö kilpatallien, ajajien, suunnittelijoiden, mallintajien ja teknikoiden kanssa kannustaa Zandonáa innovoimaan ja päivittämään teknologiaansa. 

Jakamalla näitä kokemuksia edistetään tutkimus- ja kehitylaboratoriota, jolloin Zandonán tuotteilla saavutetaan erinomainen laatu, suorituskyky, tyyli ja mukavuus.

 

A-pro

A-pro on luonut Custom brändinsä ja saavuttanut moottoripyöräilyalalla vuosien kehitystyöllä nimen, joka sillä on tänään hyvin tunnettuna ja arvostettu tuotemerkkinä. Italialainen A-pro tarjoaa laajan valikoiman ajo-vaatteita, jotka sopivat kaikenlaisille moottoripyöräilijöille.

A-Pro kiinnittää erityishuomiota sopivimpien nahka- ja tekstiilimateriaalien valintaan, asiantuntemukseensa ja pitkäaikaisen tutkimuksen myötä saavutettuun tuotekehitykseensä.Tuotekehitysosasto kuuntelee ja kunnioittaa asiakaskunnan toiveita, jotta jokaiselle asiakkaalle on tarjolla ainutlaatuinen, kuhunkin tarpeeseen vastaava tuotevalikoima, joka tunnetaan laadusta ja luotettavuudesta.

Yrityksen jatkuva tutkimus ”uusien teknologioiden” alalla on se pieni ero, mikä A-pron erottumaan markkinajohtajana.

Ammattitaidollaan yhtiö on myös varmistanut sen kasvavan menestyksen, saavuttanut tunnustusta ja kunnioitusta markkinoilla ympäri maailmaa, säilyttäen arvostetun nimen muotoilun Italiassa.